Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Adó 1% felajánlás
Elveszett
Keressük Ludwigot!
 Ludwigot nagyon várják haza, a megtalálónak pénzjutalmat ajánlanak a gazdik!

Részletek

Adó 1%

Az Országos Állatmentő Alapítvány az adó 1 százalékból befolyt összeget rászoruló, gazdátlan, beteg állatok szakszerű állatorvosi ellátás finanszírozása, és egy kulturált állatmenhely megépítésére fordítja.

Alapítványunk 2012-ben fogadhatja el először az adó 1 százalék felajánlásokat.

Magyarországon az adóköteles állampolgárok több mint fele nem adja oda egy civil szervezetnek sem, az adó 1%-kát. A fel nem ajánlott adó 1 százalékok visszajutnak az államkasszába. Ne hagyja veszni ezt az óriási segítséget!

Szeretné tudni, hogyan tudja eljuttatni az Országos Állatmentő Alapítványnak az adó 1 százalékát?

Magánszemélyek rendelkezhetnek 1996.évi CXXVI. törvénynek megfelelő, kiválasztott szervezet javára, az adó 1% -ukról.

Miután kiválasztásra került, hogy kinek adja oda adó 1 százalékát, akkor a nyilatkozatban kötelező feltüntetni annak a szervezetnek az adószámát, valamint ajánlott a nevét is.

Az Országos Állatmentő Alapítvány adószáma: 18136799-1-13 

Ha a nyilatkozatot kitöltötte, azt a nyilatkozat méretével megegyező szabvány méretű borítékba helyezze bele. A borítékra írja rá az Ön nevét, állandó lakcímét, és saját adóazonosító jelét. A nyilatkozatot május 20.-ig kell eljuttatni, melyet adóbevallása mellé csatolhat, postai úton az adóhatóság címére elküldheti, vagy saját munkahelyén is leadhatja.

Az adózó két külön-külön megjelölést tehet, egy nonprofit szervezet(vagy a törvényben nevesített további szervezetek) és egy egyházi/kiemelt költségvetési előirányzat javára. Adótitoknak minősül a NAV-nak megküldött rendelkező nyilatkozat a befizetett adó 1 százalékról, melyet öt évig tárolnak.

Az a magánszemély, aki adóbevallást vagy egyszerűsített bevallást ad, a nyomtatvány részét képezi a rendelkező nyilatkozat(a 1053 vagy 1053E számú bevallás 1%-os lapja) kitöltésével rendelkezhet.

Az adó 1% rendelkező nyilatkozatot itt töltheti le

Nagyon szépen köszönjük előre is az Alapítványunknak felajánlott adó 1 százalékokat!

Ha Önnek bármi kérdése van a témával kapcsolatban, kérem keresse fel Alapítványunkat, ahol készséggel segíteni fogunk!

Üdvözlettel:

Gombár Györgyi
kuratóriumi elnök