Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Adó 1% felajánlás
Elveszett
Mikey névre hallgató dalmata kutyus elveszett
Elveszett Mikey névre hallgató dalmata kutyusom, ivartalanított kan, 2 és fél éves, jobb füle fekete!

Részletek

Elveszett állatok

Arnold a kutyus elveszett

Arnold a kutyus elveszett

Elveszett Arnold, szeretném, ha mindenki tudná. Mi hisszük, hogy ő újra velünk, a családjával lesz.

Keressük, még mindig (több mint 10. HETE!!!), nap mind nap, Arnold kutyánkat! Nagy valószínűséggel mára már valaki befogadta őt! Most meg szeretnénk találni, szólítani azt a valakit, hozzátartozóját, vagy a szomszédját! Ezért kérjük, segítsetek, osszátok meg ismerőseitekkel, hiszen minél többen tudnak róla, annyival növekszik az esélyéjünk, hogy mielőbb újra velünk legyen. Persze lehet, hogy tévedünk és még kóborol.

Egy biztos, hogy Arnold él, és mi a családja mind addig,  amíg meg nem lesz. Arnold 13 hónapos (nagy svájci havasi kutya) nagytestű kutyus. A színe trikolor, azaz javarészt fekete, fehér orral, tappancsokkal, mellénnyel, néhol barna szín árnyalja. Kinézetre hasonlít a Berni pásztorkutyához (neki a fajta testvére) csak Arnoldnak teljesen rövid szőre van hozzá képest és nagytestű. (de a színvilága miatt, a hasonlóság, ha eltekintünk a szőre rövidségétől, szinte azonos). Fiatal még ugyan, de mivel nagytestű a méretein ez nem látszik, kb. 50 kg, a háta magassága kb. 68 cm, a fejnél mért magassága kb. 90 cm (mint egy jól megtermett felnőtt Berni pásztor, vagy németjuhász kutya mérete, ő még nőni fog valamennyit). Öblös mély ugatása van, kölykös, vidám mozgása.

2011. április 28.-án veszett el Óbuda/ Hármashatárhegyen, de az idő elteltével, tulajdonképpen mára már bárhol, bárkinél lehet. A kutyus regisztrált chipes. A becsületes megtalálónak, vagy nyomravezetőnek komoly pénzjutalmat adunk, csak legyen már újra itthon a családjával a kisgazdájával, velünk!

Telefon: 06309026065 vagy 06709329300.

Köszönjük a segítséget!


Visszalépés