Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Adó 1% felajánlás
Elveszett
Kenesei kutyus elveszett
2011.10.25-án 12-13h körül tűnt el harmad magával Balatonkeneséről! A kölykei egymás után kb. 1-1 óra eltéréssel értek haza. Meg voltunk győződve arról, hogy 16-17h ig maximum haza ér Ö is!

Részletek

Gazdit keres

6 kutyus gazdit keres

6 kutyus gazdit keres

1. Dolly,kislány fél éves és méretéből ítélve nagy termetű lesz. Keverék, de egy kicsit dogos beütéssel bír. Már kapott 2 oltást egy kombináltat, valamint többször volt féreghajtva és bolhaírtva.

2. Kicsi husky keverék, körülbelül fél éves, fehér színű, alacsony és rövidlábú kutyus. Szeretetreméltó, figyelmes, és nagyon szeret az emberekkel lenni. Két kombi oltást kapott eddig van, illetve féreghajtva és bolhaírtva is többször volt.

3. Középméretű lesz a most 5-6 hónap körüli szuka kutyus. Két kombinált oltást, féreghajtót és bolhaírtást kapott többször is. Nagyon félék természetű, és jámborsága miatt falkába nem ajánlott.

4. Labrador keverék szuka kislány kutyus. Fél éves, nagyon barátságos, gyermekbarát, és felnőttként közép méretű lesz. Már túl van a kötelező két oltásokon.

5. Egy szuka tacsi, aki 5-6 hónap körüli keres szerető gazdát. Kis méretű lesz, már túl van két oltáson, és féreghatjva is volt. Nagyon kedves, figyelmes és jó házőrző lesz belőle.

6. Törpike 5-6 hónap körüli kis méretű szuka kutyus, van benne egy kis Stafford beütés. Nagyon intézkedő, olyan falkavezér típus, nehezen tűr más kutyákat, de az emberekkel nagyon kedves. Már megkapta a korához szükséges két oltást.

Dolly  Kicsi husky keverék 
Labrador keverék  Törpike
Középméretű fekete kutyus  Tacsi  


Visszalépés