Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Adó 1% felajánlás
Elveszett
2 éves ivartalanított nőstény elveszett
Két napja eltűnt a cica, aki kb. 2 éves ivartalanított nőstény, szürke, piros nyakörve volt, Vénusz volt a kis medáljára írva.

Részletek

Gazdit keres

Picúrnak gazdit keresünk!

Picúrnak gazdit keresünk!

 Picúr, kb, másfél éves keverék (pitbull vér is lehet benne) kan kutyus.Nagyjából 3 hónapja került hozzánk a munkahelyre, az akkori kutyusunk egyik szökése alkalmával barátkoztak össze és hozta hozzánk, így nálunk maradt. Megszoktuk, megszerettük, és állandó tagjává vállt a csapatunknak.

Hetekig megsimogatni sem tudtunk annyira félt, valószínűleg szörnyű sorsa lehetett, mielőtt ránk talált, biztos, hgoy gyakran bántották. A hirtelen mozdulatoktól megijedt és elszaladt.

Aztán szépen lassan megszokta az új közeget, az itteni embereket, volt akit kicsit közelebb is engedett magához, reggelente már ugrálva fut hozzánk, örül, hogy lát minket.

Alapvetően nyugodt, békés, szeretetre éhes kutyus, aki csak a dolgát végzi azzal, hogy védi a környezetét, és megugatja az idegen embereket (a munkahelyre vásárlók, vendégek, fuvarozók járnak).
DE!!!!!

Sajnos az elmúlt pár hétben 3x is előfordult, hogy nem csak ugatott, hanem tovább ment, és megkapott hozzánk érkező embereket.

Bizonyára köze lehet ennek is a régi életéhez, mivel a nálunk dolgozó közel 30 embert még sosem bántotta. De az utóbbi alkalmakkor valami megváltozott, valami olyan inger érhette, ami miatt ezt a megoldást választotta.

Sajnos tulajdoni döntés alapján a kutyusnak mennie kell.
Pár napot kaptam, hogy gazdát találjak neki, különben menhelyre fog kerülni.Oltva,chipelve van. Már csak ivartalanítani kell,de abban az Állatmentő Alapítvány segít ha szükséges.

Olyan gazdinak ajánlanám, akinek van ideje foglalkozni vele, kicsit rendbe tenni a lelkét, más kutyákkal egyébként barátságos, szépen eljátszadozik. (Ezt onnan tudom, hogy szokott hozzánk tévedni egy kis termetű keverék kutya is, és vele is nagyon jól kijönnek, és az előző kutyánkkal sem volt semmi baj)

Aki tud kérem segítsen!!!

Köszönöm szépen!! Érdeklődni a 06704335155 számon lehet

Visszalépés