Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Adó 1% felajánlás
Elveszett
Boxer kutyus elveszett
A képen látható boxer kutyus elveszett, jelenleg a zalaegerszegi Bogáncs Állatmenhelyen várja, hogy gazdija menjen érte!

Részletek

Örökbefogadás

Magyarországon ma több millió kóbor állat él az utcákon, melyeknek esélyük sincs arra, hogy valaha egy szerető gazdára találjanak. Az Állatmentő Alapítvány ezen állatok örökbefogadásánál segédkezik, hogy olyan szerető gazdihoz kerüljenek ezek az élőlények, akik gondoskodnak, és szeretik őket.

A magyarországi menhelyek gyakorlatilag teljesen tele vannak, így nem tudják lassan befogadni azt a sok megunt háziállatot, melyek napi szinten kerülnek utcára.

Weboldalunk gazdit keresünk rovatába bárki díjmentesen elküldheti megunt háziállatának fotóját, és egy rövid leírását, melyet közzéteszünk, így aki weboldalunkra érkezik azonnal látni fogja. Mivel weboldalunkat napi szinten százával keresik fel a látogatók, bízunk benne, hogy hamarosan a megunt háziállatának egy új szerető gazdát találunk.

Minden esetben, amikor felmerül az a lehetőség, hogy örökbe szeretne fogadni egy kutyát, vagy egy macskát, gondolja át, hogy annak az élőlénynek nem csak most, hanem hónapok, évek múlva is enni kell adni, gondozni kell, illetve a szükséges védőoltásokat be kell neki adatni. Abba is bele kell már most gondolni, hogyha Ön nyaralni megy, vagy elutazik egy hosszabb útra, akkor hova kerül a kis kedvenc, ki fog rá vigyázni, ki fogja etetni, stb.

Ha weboldalunkon olyan kis állatot talált, melyet szívesen örökbefogadna, kérem vegye fel az örökbefogadásban illetékes kollégával a kapcsolatot az alábbi e-mail címen keresztül: info@allatmento.eu

FONTOS INFORMÁCIÓ ÖRÖKBEFOGADÁS ESETÉN!

Az örökbefogadást minden esetben a leendő gazdival bonyolítjuk le személyesen, megbízott útján állatot nem adunk ki senkinek! Az örökbefogadáshoz minden esetben személyigazolvány szükséges! Minden örökbefogadást ezek szellemében bonyolítunk le, ezt kérjük vegye figyeleme.