Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Adó 1% felajánlás
Elveszett
Arnold a kutyus elveszett
2011. április 28.-án veszett el Óbuda/ Hármashatárhegyen, de az idő elteltével, tulajdonképpen mára már bárhol, bárkinél lehet.

Részletek

Sikertörténetek

Segítettünk Gyurmán

Segítettünk Gyurmán

Egy szomorú esős napon arra értek a gazdik haza, hogy Gyurma nevezetű magyar vizsla kutyájuk sántikál, bal hátsó lába nagy ritkán éri csak a földet. Elég mozgékony kutya lévén már máskor is előfordult, hogy időnként sántított, gondolom egy rossz mozdulat következtében, de ezek általában 2-3 napon belül helyreálltak.

Sajnos most nem így történt orvoshoz vitték ahol is megröntgenezték, és valószínűsítették a részleges térszalagszakadást és tovább utalták egy ilyen jellegű beavatkozást végző orvoshoz. Találtnak a közelben egy orvost aki vállalta a műtétet. Sajnos kiderült, hogy a műtét költsége igen magas, ekkor fordultak Alapítványunkhoz.

„Nagyon-nagyon kellemes meglepetésként ért a hír, mely szerint Önök átvállalták a műtét költségének a felét, így lehetőséget kaptunk arra, hogy a kutyán a műtétet el tudjuk végeztetni.” Gazdi .

A műtét során kiderült, hogy teljes térd kereszteződő szalagja elszakadt, így ennek pótlására volt szükség. A műtét teljesen sikerült, a varratszedés is megtörtént, még kicsit sántikál, de a műtőt lábát már néha lerakja.

Még pár hét a teljes gyógyulásig, és csak fokozatosan terhelhető, de utána ismét a mi régi mozgékony kutyusunk lesz.

A gazdi nagyon hálás az Alapítvány segítségéért, mert így Gyurma újra teljes életet élhet!

Visszalépés