Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Adó 1% felajánlás
Elveszett
9 hónapos kiscicánk elveszett
Július 30-án elveszett 9 hónapos fekete ivartalanított nőstény kiscicánk Pécs-Régi Kertváros területén (Nyárfa u. - Gyulai Pál u. környékén).

Részletek

Sikertörténetek

Az Országos Állatmentő Alapítvány segített az önkéntes kutyamentőknek

Az Országos Állatmentő Alapítvány segített az önkéntes kutyamentőknek

Az Országos Állatmentő Alapítvány közel 200 000 Ft összértékű adományt adott át az Ózdi Gyepmesteri Telep önkéntes kutyamentőinek, akik évente több száz kutyát mentenek meg.

A gyepmesteri telepre bekerült megunt, utcára tett, balesetet szenvedett, kóbor kutyusokat mentik, látják el, és viszik szükség esetén kórházba, kutyapanzióba, vagy ideiglenes befogadóknál helyezik el őket.

Az Országos Állatmentő Alapítványt nagyon megérintette, hogy állatbarátok saját pénzükből is, néha az utolsókat odaadva küzdenek a bajbajutott kutyák életéért. Mivel közös a célunk, ezért felvettük velük a kapcsolatot, és megkérdeztük, miben tudnánk segíteni.

Elmondták, hogy folyamatosan szükségük van száraztápra, konzervekre, féreghajtó, atkaírtó, bolha és kullancs elleni szerekre, valamint nyakörvekre, pórázokra. Sajnos a telepre bekerülő kutyák nagy létszáma miatt embertelen terheket rónak rájuk ezek előteremtése is, ezért is segítettünk gyorsan, és reméljük hatékonyan.

Vásároltunk nagy mennyiségű spot on ampullát, féreghajtó tablettát, kutyakonzervet, száraztápot, kutyapórázt, nyakörvet, és elszállítottuk nekik, hogy minél előbb hasznát vegyék a rászoruló kutyusok az adománynak.

Alapítványunk szívén viseli a bajba jutott, beteg, gazdátlan állatok sorsát, és tőlünk telhetően mindent megteszünk, hogy segítsünk rajtuk.”

Az Országos Állatmentő Alapítvány támogatta az Ózdi Gyepmesteri Telepet


Visszalépés