Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Adó 1% felajánlás
Elveszett
Kenesei kutyus elveszett
2011.10.25-án 12-13h körül tűnt el harmad magával Balatonkeneséről! A kölykei egymás után kb. 1-1 óra eltéréssel értek haza. Meg voltunk győződve arról, hogy 16-17h ig maximum haza ér Ö is!

Részletek

Sikertörténetek

Rendszeres segítséget nyújtunk az egyetlen Heves megyei állatmenhelynek

Rendszeres segítséget nyújtunk az egyetlen Heves megyei állatmenhelynek

Összefogással sikerült segíteni a gazdátlan állatoknak. Alapítványunk az egyik legismertebb üzlethálózat támogatását élvezi: a Fressnaps munkák elismeréseként felajánlotta a rövid lejáratú állateledeleket.

Az adományért nagyon hálásak vagyunk, ám az Országos Állatmentő Alapítvány még nem tudott saját menhelyet építeni, így az igen hasznos ajándékot továbbítjuk. Választásunk azért esett az egri menhelyre, mert egész Heves megyében ez az egyetlen egy telep működik. Így rengeteg gazdátlan, hontalan, megunt és beteg négylábú kerül ide. Nagyon elkél a segítség, hisz alig van anyagi forrása a menhelynek, pedig 1995 óta működik.

A háromszereplős megállapodásnak köszönhetően már első alkalommal is 150 kilogramm száraztápot, 30 darab 1200 grammos kutyakonzervet, fogkő eltávolító rágcsálót, száraz és alutasakos macskaeledelt, macskaalmot és bolhaírtószereket tudtunk továbbítani az egri menhelyre, de a jövőben is rendszeresen kapnak így eledelt a hányattatott sorsú jószágok.

Az Országos Állatmentő Alapítvány 2009-ben alakult, elsődleges célunk: kapcsolatot teremteni a jóindulatú állatbarátok és a gazdátlan, törődésre vágyó négylábúak között. Sajnos mindig több az éheztetett, beteg, megvert, megkínzott, esetenként megcsonkított kóbor jószág, mint ahány ember felelősséget érez a magatehetetlen négylábúakkal szemben.

Ezért azt valljuk: nem lehet elég menhelyet teremteni, és soha nem elég az állatvédő szervezetekből!

Az Állatmentő Alapítvány céljai között egy olyan állatmenhely építése is szerepel, ahol kulturált állapotok között várhatják a kedvencek azt, hogy valaki örökbe fogadja őket. Amíg a saját menhelyünket nem tudjuk megépíteni, addig más menhelyeknek, gyepmesteri telepeknek segítünk.

Így kerültünk kapcsolatba az egri állatvédőkkel, korábban pedig az ózdi gyepmesteri teleppel. Alapítványunk az első években kizárólag adományokból finanszírozta tevékenységét, 2012-től azonban az SZJA-t fizetők is felajánlhatják adójuk 1%-át.

Adószámunk: 18136799-1-41

Rendszeres segítséget nyújtunk az egyetlen Heves megyei állatmenhelynek


Visszalépés