Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Adó 1% felajánlás
Elveszett
Mikey névre hallgató dalmata kutyus elveszett
Elveszett Mikey névre hallgató dalmata kutyusom, ivartalanított kan, 2 és fél éves, jobb füle fekete!

Részletek

Sikertörténetek

Lola súlyos balesetet szenvedett, de az Országos Állatmentő Alapítvány ismét besegített

Lola súlyos balesetet szenvedett, de az Országos Állatmentő Alapítvány ismét besegített

2011. november 13.-án fogadta örökbe a mostani gazdája, nagyon rossz körülmények közül, ahol bántalmazták. Amikor hozzájuk került nagyon levert, sovány, beteg, antiszociális volt, rettegett mindentől. Az új családnál szépen szocializálódott, más kutyusokkal játszott, és testileg is rendbe jött.

Egy tavaszi hétvégén, nem tartózkodott otthon a család, amikor a Lolával súlyos baleset történt. A szomszédjuk értesítette őket, hogy Lola kiugrott az ablakon, mivel szellőztettek. Lola a törött lábával elfutott, de szerencsére egy kedves férfi megfogta és taxival bevitte a Szent István Egyetem Kisállat Klinikába. Ahogy a család megkapta a hívást, rohant a kórházba, ahol a vizsgálatok során kiderült, hogy jobb hátsó lába szilánkosra tört, a jobb mellsőn pedig nyílt törés volt.

A műtét, és a kezelés ára nagyon magasnak bizonyult, amit a család nem tudott volna egyedül állni, így alapítványunkhoz fordultak segítségért. Lolát csak akkor tudták a kórházból kihozni, amikor a teljes összeget kifizette a család, így az Országos Állatmentő Alapítvány besegített, hogy ne kelljen elaltatni, és otthagyni szegénykét.

Az Országos Állatmentő Alapítvány a neki felajánlott adó 1%-okból tudja finanszírozni, a sok bajbajutott állat megmentését! Ajánlja fel Ön is alapítványunknak adó 1%-át!

Visszalépés