Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Adó 1% felajánlás
Elveszett
Kenesei kutyus elveszett
2011.10.25-án 12-13h körül tűnt el harmad magával Balatonkeneséről! A kölykei egymás után kb. 1-1 óra eltéréssel értek haza. Meg voltunk győződve arról, hogy 16-17h ig maximum haza ér Ö is!

Részletek

Sikertörténetek

Sanyi életét boldoggá tette az alapítvány

Sanyi életét boldoggá tette az alapítvány

Sanyi egy 2012. nyarán született, kan terrier keverék kutyus. 2013 tavaszán Budapest egyik környező településén egy állatbarát család kerítéséhez szegődött a kis árva, és miután már több napja nem ment el onnan, ezért gondját viselték.

A család csak ideiglenesen tudta befogadni, mert már két nagytestű kutyusuk van, így alapítványunkhoz fordultak segítségért. Alapítványunk felajánlotta, hogy vállalja az éves kötelező oltását, a féregtelenítését, és a chippeltetés költségeit, valamint az állatorvoshoz való szállítást.

Ahogy megtörténtek az oltások, közzé tettük az internetes portáljainkon a kutyust, és két napon belül jelentkezett is az új gazdi. Mivel alapítványunknak mostmár van gépjárműve, el is juttattuk a családnak, akik annyira örültek neki, hogy a teljesen körberajongták szeretetükkel. Látva azt a nagy szeretetcsomagot, amivel várták a kutyust, mindjárt tudtuk, hogy jó otthonra leltünk neki.

Egy Budakalászi két gyermekes család fogadta örökbe, akik azóta már közös időtöltéseikről is küldtek képet, amiken látszik a teljes harmónia, ami körülveszi a kutyust.

Az új gazdi írta: "Nagyon örülünk új kis családtagunknak. Tünemény kiskutya, tele van szeretettel, kedvességgel. Ilyen édes kutyusunk még sosem volt. Köszönjük Önöknek, munkájukhoz további sikereket kívánunk! Idő közben Sanyiból Cézár lett."

Cézárnak teljesült az álma, és alapítványunk célja, hogy minél több állat szerető gazdára leljen!

Visszalépés