Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Adó 1% felajánlás
Elveszett
Szürke ivartalanított cica elveszett Zuglóban
Egy gyönyörű szürke ivartalanított cica elveszett Zuglóban! 03.23-án (pénteken) este látták utoljára a Gyarmat utcában (Zuglóban).

Részletek

Sikertörténetek

Ehud,a pitbull szerető gazdára talált

Ehud,a pitbull szerető gazdára talált

A pitbull keverék kutyus körülbelül 1,5 éves volt, amikor tavaly nyáron egy ideiglenes befogadó kimentette az Ózdi gyeptelepről, éppen altatás elől.

Alapítványunk kiivartalanította, bechippeltette, valamint minden szükséges orvosi ellátást finanszírozott, és mindvégig tartotta a kapcsolatot a befogadóval. Szegényt a legelső gazdája bántalmazta, így a testén lévő forradások nem mindegyike múlt el maradéktalanul,viszont nagyon szépen begyógyultak.

Valószínűleg a gyermekkorában történt események után ilyen ragaszkodó,és hálás. Ehud nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott , emberbarát valamint teljesen kompatibilis más kutyával,macskával és kisgyermekekkel is. Szerencsérjére idén télen örökbefogadta egy pár , ahol egy másik kutyust, és cicát is kapott társnak, a szerető gazdik mellé.

A hírek szerint jól kijön az új gazdikkal, a négylábú bartokkal, és környezethez is könnyen hozzászokott.

Reméljük sok-sok négylábúnak tudunk segítséget nyújtani, hogy család melegében, boldogan élhessen, a sok megpróbáltatás után!

Visszalépés