Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Adó 1% felajánlás
Elveszett
Szürke ivartalanított cica elveszett Zuglóban
Egy gyönyörű szürke ivartalanított cica elveszett Zuglóban! 03.23-án (pénteken) este látták utoljára a Gyarmat utcában (Zuglóban).

Részletek

Sikertörténetek

Összefogtak a UPC dolgozói az állatok megmentésért

Összefogtak a UPC dolgozói az állatok megmentésért

Papírgyűjtést és jótékonysági süteményvásárt szerveztek a UPC munkavállalói 2013-ban. Összesen 550.000,- forintot gyűjtöttek össze, melyet a cég megduplázott és úgy döntöttek, hogy két alapítványnak ajánlják fel az adományt.

Nagyon hálásak vagyunk, hogy a dolgozók úgy döntöttek: az Állatmentő Alapítvány munkája értékes! A támogatott szervezeteket szavazással választották ki, így esett a választás az Állatmentő Alapítványra! A felajánlott 550.000 ezer forintból nagyon sok kutya és macska ivartalanítását, sürgősségi ellátását, oltásait finanszírozhatjuk, emellett az ideiglenes befogadó gazdákat állateledellel segítjük.

A UPC adománya a lehető legjobbkor érkezett alapítványunkhoz, hisz az ivartalanítás épp most aktuális, hogy megelőzzük a túlszaporodást és ezzel megóvjuk a kis újszülötteket attól, hogy utcára dobják, kínozzák, gazdátlanul, betegen kelljen kóborolniuk a nagyvilágban.

Köszönjük a UPC dolgozóinak a támogatást és a bizalmat!

Mint a civil szervezetek többségének, így nekünk is szükségünk van minden segítségre, hisz az adományok és az 1%-os felajánlások nélkül mi sem tudnánk segíteni a bajba jutott állatokon, gazdákon vagy épp menhelyeken!

Különösen nagy öröm számunkra, hogy a UPC dolgozói meggyőződésből, saját idejüket, energiájukat nem sajnálva kezdték el jótékonysági akciójukat, hisz ezzel azt az üzenetet kaptuk, hogy szerencsére a társadalom egy része nem nézi tétlenül a kiszolgáltatottságot, hanem ott segít, ahol tud és ahol arra szükség van.

Köszönettel:

Országos Állatmentő Alapítvány

Visszalépés