Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Adó 1% felajánlás
Elveszett
9 hónapos kiscicánk elveszett
Július 30-án elveszett 9 hónapos fekete ivartalanított nőstény kiscicánk Pécs-Régi Kertváros területén (Nyárfa u. - Gyulai Pál u. környékén).

Részletek

Sikertörténetek

Az Állatmentő Alapítvány egy idős hölgynek segített, aki egy tucatnyi cicáról gondoskodik

Az Állatmentő Alapítvány egy idős hölgynek segített, aki egy tucatnyi cicáról gondoskodik

Összesen hat cicát fogadott be a kedves hölgy, mindannyiukat egyszerűen bedobták hozzá. Megsajnálta őket, enni adott nekik, de az ivartalanításukra nem jutott a kisnyugdíjból, ezért kereste meg az Állatmentő Alapítványt.

A gondoskodó nyugdíjas néni azt kérte, hogy legalább a szukák ivartalanításában segítsünk, mert nem tud több cicát etetni, nem szeretne újszülött cicusokat. Bár nagyon gyorsan a segítségére siettünk, mégis, mire sikerült időpontot egyeztetni az állatorvossal - az egyik cicának megszülettek a kölykei. A négy pici cica közül csak ketten jöttek világra élve.

Így elsőként a másik három szuka ivartalanítását tudta elvégezni az állatorvos, mindhárman regenerálódnak és jól vannak. Az anyuka cicusnál néhány hetet várni kell a beavatkozásra. 

Nagyon örülünk, hogy az állatbarát, kedves hölgy felkereste az Állatmentő Alapítvány, mert mi is a prevenciót, a megelőzést tartjuk az egyik legfontosabb tevékenységnek! Visszalépés