Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Adó 1% felajánlás
Elveszett
Kenesei kutyus elveszett
2011.10.25-án 12-13h körül tűnt el harmad magával Balatonkeneséről! A kölykei egymás után kb. 1-1 óra eltéréssel értek haza. Meg voltunk győződve arról, hogy 16-17h ig maximum haza ér Ö is!

Részletek

Sikertörténetek

Az Állatmentő Alapítvány egy idős hölgynek segített, aki egy tucatnyi cicáról gondoskodik

Az Állatmentő Alapítvány egy idős hölgynek segített, aki egy tucatnyi cicáról gondoskodik

Összesen hat cicát fogadott be a kedves hölgy, mindannyiukat egyszerűen bedobták hozzá. Megsajnálta őket, enni adott nekik, de az ivartalanításukra nem jutott a kisnyugdíjból, ezért kereste meg az Állatmentő Alapítványt.

A gondoskodó nyugdíjas néni azt kérte, hogy legalább a szukák ivartalanításában segítsünk, mert nem tud több cicát etetni, nem szeretne újszülött cicusokat. Bár nagyon gyorsan a segítségére siettünk, mégis, mire sikerült időpontot egyeztetni az állatorvossal - az egyik cicának megszülettek a kölykei. A négy pici cica közül csak ketten jöttek világra élve.

Így elsőként a másik három szuka ivartalanítását tudta elvégezni az állatorvos, mindhárman regenerálódnak és jól vannak. Az anyuka cicusnál néhány hetet várni kell a beavatkozásra. 

Nagyon örülünk, hogy az állatbarát, kedves hölgy felkereste az Állatmentő Alapítvány, mert mi is a prevenciót, a megelőzést tartjuk az egyik legfontosabb tevékenységnek! Visszalépés