Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Adó 1% felajánlás
Elveszett
Vahur elveszett
Vahur nagyon játékos, barátságos, 1 éves kan Foxi. Tárkány, Arany János utcából tűnt el.

Részletek

Sikertörténetek

Az Országos Állatmentő Alapítvány segített

Az Országos Állatmentő Alapítvány segített

„Kedves Országos Állatmentő Alapítvány!

Lady 2010. nov-ben született, keverék szuka kutya. 2011. ápr-ba került hozzánk. Kertes házban él velünk. Nagyon barátságos, játékos, eleven kutyus. 2011 nyarán ivartalanította az állatorvosa. 2011.10.24-én kiszökött az utcára ( sajnos a kerítés nincs túl jó állapotban ) majd este tért vissza, sírva, sebesülten, az esőtől elázva. Jobb mellső lábára nem tudott ráállni. Úgy gondoljuk autó üthette el.

Nagyon megijedtünk, hogy milyen sérülései lehetnek Ladynek, mert az éjszaka folyamán sokat sírt a fájdalmaitól. Másnap fordultunk az állatorvosához, és kértük a segítségét. Sajnos abban a pillanatban nem tudtuk finanszírozni a vizsgálati és az egyéb díjakat, nem készültünk fel váratlan anyagi kiadásra. Így az állatorvos elutasította Lady ellátását.

Próbálkoztunk segítséget kérni, kétségbe voltunk esve, mert Lady nagyon szenvedett. Több lehetőségnél ( állatmenhely, állatmentő vállalkozó stb. ) is próbáltunk segítséget kérni, de mindenhonnan azzal utasítottak el, hogy ingyen nem tudnak segíteni. Nekünk valójában csak pillanatnyilag lett volna szükségünk anyagi segítségre, természetesen a későbbiekben rendeztük volna a költségeket.

Üdvözlettel: Szilvia”

Majd rátaláltak az Országos Állatmentő Alapítvány honlapjára.

Telefonon azt a tájékoztatást kapták, hogy módunkban áll segíteni, szóljanak az állatorvosnak, hogy mehet Ladyért, viheti a rendelőbe és kezdheti a vizsgálatot, az ellátást, az Alapítvány hajlandó rendezni az összes költséget!

Ladynek szerencsére a zúzódásokon, sebeken kívül nem volt komolyabb baja.

Egy nappal később már sokkal jobban lett.


Visszalépés