Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Adó 1% felajánlás
Elveszett
Kenesei kutyus elveszett
2011.10.25-án 12-13h körül tűnt el harmad magával Balatonkeneséről! A kölykei egymás után kb. 1-1 óra eltéréssel értek haza. Meg voltunk győződve arról, hogy 16-17h ig maximum haza ér Ö is!

Részletek

Sikertörténetek

Az Országos Állatmentő Alapítvány segített Röfin

Az Országos Állatmentő Alapítvány segített Röfin

Kutyusunk neve Röfi, egy 4,5 éves shar-pei kan kutyus.

Röfi a gyáli piacról származik, ahol egy felelőtlen és pénzéhes tenyésztő eladta a kiskutyát. Öröklődő betegségeiről tudomása kellet legyen, mégsem szólt róla egy szót sem. Végül Röfit mi fogadtuk be, és igyekszünk neki egy teljes és boldog életet biztosítani. Kisbaba kora óta beteges. Sajnos több shar-pei betegség is kiütközött rajta, ezek közül az örökletes hypothyreosis volt most a nagy gondunk. 

A pajzsmirigy alulműködéséről, elégtelen hormontermeléséről van szó. Ezt a betegséget folyamatos gyógyszerezéssel szépen kordában lehet tartani, azonban ha a kutya nem kapja a gyógyszert, azonnal levertté és étvágytalanná válik, foltokban kihullik a szőre, rossz a közérzete.

Sajnos a gyógyszer elég drága, és mivel minket is utolért a jelen kor rémálma, a munkanélküliség, nem tudtuk kiváltani a gyógyszerét. Ekkor lépett színre megmentőnk, az Országos Állatmentő Alapítvány!

Kedves képviselőjükkel a mai napon eljutottunk az állatpatikába, ahol kiváltotta Röfinek a drága gyógyszerét, és ezzel megmentették őt a teljes kopaszságtól és hosszú távon a haláltól!

Köszönjük Országos Állatmentők!

Tisztelettel: Turcsánné Varga Emese

Visszalépés