Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Adó 1% felajánlás
Elveszett
2 éves ivartalanított nőstény elveszett
Két napja eltűnt a cica, aki kb. 2 éves ivartalanított nőstény, szürke, piros nyakörve volt, Vénusz volt a kis medáljára írva.

Részletek

Sikertörténetek

Köszönöm hogy élhetek!

Köszönöm hogy élhetek!

Múlt héten súlyos balesetet szenvedtem, megégett az oldalam egy autó kipufogójától, ami elütött és a hátsó combcsontom, és a lábam szilánkosra tört.

Ágnes az én jótevőm, aki mindennap enni ad nekem és társaimnak - ott ahol mi lakunk, egy telephelyen, ahol kényelmes vackot rendezett be nekünk- rémülten vette észre, hogy megsérültem. Azonnal hívta az Illatos úti Állatfelügyeletet, ahonnan kijöttek, és elvittek engem. Egy éjszakát töltöttem ott, mikor is egy orvos megvizsgált és felhívta Ágnest, hogy műtétre van szükségem, amit ők nem tudnak elvégezni anyagi okok miatt, így ha nem visznek el műtétre, akkor elaltatnak. Ágnes sírva kereste meg munkatársnőjét, hogy segítsen neki, illetve nekem orvost találni, de a legnagyobb probléma az anyagiak voltak.

Munkatársnője, interneten rátalált az Országos Állatmentő Alapítványra (Budapest, 13. kerület, Párkány utca 33.) és azonnal hívta őket telefonon. Ott egy kedves hölgy megértve a problémát rögtön intézkedett, megbeszélte az elnök asszonnyal a dolgot és úgy döntöttek, hogy elvállalják a műtétem anyagi támogatását, így én mehettem az állatkórházba.

A kórházban megvizsgálva úgy döntöttek, hogy amputálni kell a lábamat, illetve az égési sérülésemet kezelni kell, mert vérmérgezésben meghalhatok. A műtétem sikeres volt, ám kiderült, hogy vemhes vagyok, és szintén az Alapítvány finanszírozza az ivartalanításomat, mert a további vemhesség már nagyon megterhelné a szervezetemet.

A felépülési folyamat hosszú lesz, de úgy érzem, hogy a sors olyan embereket sodort az életembe, akiknek fontos, hogy én tovább élhessek.

Nagyon szépen köszönöm az Országos Állatmentő Alapítványnak, illetve dr. Juhász Istvánnak és csapatának, és az én szeretett Ágnesemnek hogy tovább élhetek.

Levelemhez mellékelek képeket, melyek a kórházban készültek rólam, és ígérem, amint felépülök, ismét jelentkezem új képekkel.

Visszalépés