Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Adó 1% felajánlás
Elveszett
9 hónapos kiscicánk elveszett
Július 30-án elveszett 9 hónapos fekete ivartalanított nőstény kiscicánk Pécs-Régi Kertváros területén (Nyárfa u. - Gyulai Pál u. környékén).

Részletek

Sikertörténetek

Zeusz története

Zeusz története

2011. Augusztusában született meg Zeusz, és 2011. Decemberében került a családhoz. Azóta minden napját boldoggá teszi a gazdiknak, az életvidám, energikus és játékos kedvével. Nagyon szeret játszani, és új embereket megismerni, és természetesen elvárja, hogy mindig a figyelem központjába legyen.

Imádja ha fényképezik. Mindig a családdal alszik, és ő kelti fel őket reggelente. A 8. emeleten laknak, egy erkélyes lakásban, és a jó idő bejöttével Zeusz szeretett kint lenni. Észrevették, hogy átfért egy résen, ahol át tudott menni a szomszéd erkélyre, és hiába torlaszolták neki el, csak egy ideig lehetett ezzel visszatartani a vándorlástól. Rájött, ha felugrik a korlátra, akkor onnan is el tud jutni a szomszédhoz.

Ezután már csak felügyelettel lehetett kint az erkélyen. Egy hajnalba is így történt, kikéredzkedett az alomba piszkítani, és hiába vigyáztak rá, egyet gondolt, és egy szemvillanás alatt felugrott az erkélykorlátra, és át a szomszédba.

Sajnos akkor nem ért célt, mert megcsúszott, és leesett a 8. emeletről. Gyorsan kétségbeesve utána szaladtak, és féltek, hogy már nem lesz életben. Mikor meglátták, hogy életben van ugyan, de sokkos állapotba, a szívük majd megszakadt.

Elvitték orvoshoz, aki elcsodálkozott rajta, hogy egy ekkora esést túlélt. Zeuszt kicsit elbódították, és készítettek róla egy röntgent, és egy ultrahangot. A bal hátsó végtagja eltört a cicának, de sajnos olyan rosszul esett, hogy nem egy egyszerű törésről volt szó. Műtéti beavatkozásra lenne szükség, viszont a műtét a gazdik számára nagy összeg, amit nem tudtak volna finanszírozni.

Az orvosok sokat segítettek, például olcsóbban elvállalták, sőt még ingyen is kiivartalanították a macskát. Viszont ki kellett fizetni a műtétet. Aztán egy közösségi oldalon megosztott a gazdi egy képet a beteg cicusról, és köszönetet mondott azoknak akik segíteni próbáltak, vagy segítettek .

Ekkor kapott egy levelet az Országos Állatmentő Alapítványtól, hogy keressem fel őket mert tudnak Zeusznak segíteni. Miután megkerestem őket, úgy döntöttek, hogy elvállalják a műtét anyagi támogatását.

„Nagyon szépen köszönöm az Országos Állatmentő Alapítványnak, illetve Doktor Úrnak, és csapatának Zeusz újra lábra állításában!” Gazdi


Visszalépés