Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Adó 1% felajánlás
Elveszett
Mikey névre hallgató dalmata kutyus elveszett
Elveszett Mikey névre hallgató dalmata kutyusom, ivartalanított kan, 2 és fél éves, jobb füle fekete!

Részletek

Támogatás

A közel négy éve sikeresen működő Országos Állatmentő Alapítvány, 2012 óta jogosult adó 1% felajánlásra, így támogatásait elsősorban magánszemélyektől és olyan cégektől kapta, akik megrögzötten támogatják az állatmentést, állatvédést.

Ezeknek a támogatóknak ezúton is köszönjük az eddigi felajánlásokat!


Szerencsére az évek óta folyamatosan gyarapodó lelkes állatvédők segítségével az elmúlt években alapítványunk segédkezett örökbefogadásokon, részt vettünk elveszett állatok felkutatásában, és olyan menhelyeknek nyújtottunk segítséget, akik pénzszűke miatt sajnos nem tudták volna fedezni a napi élelmezést az állatoknál. Mivel minden állatnak joga van az élethez, így anyagi lehetőségeinkhez mérten megpróbálunk minden olyan esetben segítséget nyújtani, ahol erre szükség van.

Ha Ön is megrögzött állatvédő, az alábbi módon tudja támogatni alapítványunk állatmentésért folytatott harcát:
  • Banki átutalással az alapítvány bankszámlaszámára: 14100488-12914049-01000005
  • Sárga postai csekken, melyet alapítványunktól lehet igényelni e-mailben, vagy telefonon keresztül
A támogatás nem feltétlenül egyenlő a pénzadománnyal. Ha Ön szívesebben támogatná az állatmentést egy zsák kutyatáppal, vagy egyéb élelemmel, akkor keressen bennünket bizalommal, és adományát eljuttatjuk oda, ahol ara a legnagyobb szükség van.

Lehet, hogy Önnek csak pár forint, de ezeknek az állatoknak egyenlő az élettel.

Önzetlen segítségét előre is köszönjük, bízunk benne, hogy hamarosan Önt is lelkes állatvédő társaink között üdvözölhetjük.